SA MATEIXA

amb Lali Ayguadé, Magí Serra, Laia Vallès i Santi Careta

Quan vaig arribar a la terra del món, el món ja hi era, amb totes les coses que varen arribar a la terra abans que l’home (Blai Bonet)

Booking:   nicolas@bigstoryprod.com

28827957_1253321121467290_7635022941071329522_o

A Sa Mateixa, dos ballarins i tres músics han trobat un llenguatge comú on habiten el passat per portar-lo cap al present. A través d’una fotografia familiar es dispara un recorregut cap a la tradició des de la contemporaneïtat.
Amb sensibilitat, poesia i humor es dibuixen i desdibuixen les tonades i l’electrònica, la polca, la jota, el camp i la ciutat, el joc i el ritual, l’espontaneïtat de la vida i la presència eterna dels ancestres.

FOLK SOUVENIR 

És la proposta més personal de Joana Gomila. Amb Àlex Reviriego, Arnau Obiols, Laia Vallès i Santi Careta. Músiques populars de Mallorca amb el timó del jazz contemporani, les músiques modernes i la lliure improvisació.

Booking: joan@bubota.org (+34)610 449 403

JoanaGomilaFS-01.jpg

RUFACA FOLK JAZZ ORCHESTRA

Booking: sverges65@gmail.com (+34) 695 140 524

IMG_9427.jpg

LAS MUCHÍSIMAS (Cia. Mariantònia Oliver)

Booking: info@mariantoniaoliver.net

6g7c9777.jpg

LU ROIS

Lu-Rois foto.jpg

La Lu Rois és compositora, pianista i cantant.

El desembre de 2014 presenta el seu primer álbum, ‘Camí del Far’ (autoeditat); una proposta molt personal, plena de sensibilitat i emotivitat. Esdevé un profund trajecte introspectiu amb el que l’artista aconsegueix convertir en cançó intenses vivències personals.

Com a resultat, hi trobem una sorprenent maduresa compositiva: lletres de gran intensitat acompanyades per una música capaç de fer viatjar l’oient per diversos estats anímics i una veu ben especial, dolça i vibrada.

Sense grans ornaments, ni un arsenal d’instruments, tan sols amb la seva veu i el piano, és capaç de crear atmosferes cinematográfiques embriagadores. Així ho referma al seu nou treball, ‘Cau de Lluna’ (autoeditat, 2016). Un EP de quatre cançons – preludi del seu proper álbum – en què Rois es presenta amb llum pròpia, la llum de la lluna que brilla malgrat ser enmig de la foscor. Quatre temes plens de força i seguretat, nous registres tímbrics i noves sonoritats.

 

CA!

CA! és una expressió catalana que comparteixen illencs i pirinencs i que més o menys voldria dir no home no! o també, no ho crec! o fns i tot, no, vols dir?. A Mallorca, a més, un CA és un gos.

I ara CA! és el duo de la Joana Gomila i l’Arnau Obiols, que té una mica de tot el que volen dir aquestes dues lletres. Una mica d’allò que s’identifca amb cada territori, una mica de treure ferro a les coses, relativitzar, qüestionar-nos a nosaltres mateixos, però també el no radical quan cal. I també, és clar, la part animal, la bèstia.

Contractació: arnau_obiols@hotmail.com /// joanagomila@gmail.com

Image 17-2-17 at 19.19.jpg

CIA HOTEL IOCANDI: ESQUERDES

Booking: ciahoteliocandi@gmail.com

trapezi15_iocandi-dis_160

MEDEA, de Teatro de la Ciudad

(amb Andrés Lima, Aitana Sánchez-Gijón i Laura Galán)

IMG_8645

(foto de Luis Castilla)

PROJECTES ANTERIORS

Col·laboracions amb Toni Vaquer, Gori Matas, Iago Aguado, Joan Miquel Artigues, Celeste Alias, Marcel·lí Bayer, Pol Onyate, Lu Rois, Miquel Serra, etc…

ESPIRAL D’EMBULLS — No tot és desar somnis — L’edat de plàstic

PROJECTE D’EFAK  Malapesta, homenatge a Guillem d’Efak

CORCADA TEATRE — Pèl al pit — Negret de Guinea — Cosquemuda — No hi ha res que no passi… — Dues dones que canten —

TRISPOL — Sa Moqueta —

TRIO CRUZAT

(…)

Anuncis